Predstavljamo Vam našu malu, ali dobro uhodanu ekipu


Amer Kulenović

U narodu poznatiji kao Katel, drugi je od dvojice blaženih među ženama. Po rodnom listu najstariji je član našeg tima i zato ga uvijek šaljemo na sesije Jajačkog akademskog kluba da ga ne uhvati kriza srednjih godina .... Ipak je on naš jedini muški glas u eteru kojeg valja pažljivo čuvati. Katel raspolaže ogromnom količinom nepotrebnih informacija, a još uvijek nema vozačku dozvolu. Zbog njega ćemo definitivno morati uvesti noćni program jer mu dnevne šihte škode zdravlju i ljepoti. Nepopravljivi je skeptik, a u programu - što na umu, to na drumu. Iz priloženog vam je jasno da kosu nikad ne pere ....valjda zbog uroka. Njegov je moto: "Volim Platona, al' mi je istina draža!"

Elizabeta Jakešević

Ili jednostavno Beta, najmlađe je biće u našoj kući i zato ju Vesna ,kao prava Big mama, budno drži pod nadzorom. Da nije tako, podnevne bi Vijesti vjerojatno slušali u večernjem terminu. Ono po čemu se Beta razlikuje od svih nas je definitivno njena TORBA. Nema te bolesti za koju u Betinoj torbi nećete pronaći lijek, a tek kremice za svaki dio lica .... i najbolje opremljene ljekarne bi se posramile.To nikako ne znači da naša Betina ima ozbiljnijih zdravstvenih problema, ni slučajno ... za nju ništa nije problem, sve je "oki-doki" i što god joj kažete da uradi, sigurno će odlično uraditi, samo se ne zna kad će .... Optimizam je ono što je krasi i vjerojatno već možete naslutiti da je Betin moto: "Biće bolje!" Eh da, još nešto .... jedino Beta nikad ne pita kad će plaća, a jedini zadatak koji joj ni u ludilu nemojte povjeriti jeste kuhanje kave ... vjerujte nam na riječ, goru kavu niste probali!

Željko Jozić

Definitivno je najsporiji tonac kojeg ćete ikada sresti, što naravno ni u kojoj mjeri ne umanjuje kvalitetu našeg zvuka, samo malo ljuti šeficu. On je onaj prvi od dvojice blaženika u ovom, većinski ženskom kolektivu. Vrlo ga je teško riječima opisati, njega naprosto morate doživjeti, a ni to nije lako. Njegov glas nikada nećete čuti u eteru, u očima ćete teško primjetiti bilo kakvu promjenu raspoloženja ( Beta ga zove Poker face). Jedino mu je Ilko ( naš umirovljeni domar ) uvijek mogao izvući osmijeh na lice. Ali eto, Ilko nam je zbrisao, valjda zato da mu ne uništimo ostatak života, a šta bismo vam tek o njemu mogli ispričati .... O Želji nećemo više ni riječi jer on je, samo da se zna, bio protiv ovakvog načina predstavljanja. Željo o sebi ne dijeli informacije i zato je njegov moto: "Šuti i radi!"

Vesna Ljubez

Ukratko sve ono što Željo nije ...brza na regleru, ali i na jeziku ...Zna ona i mudro ošutjeti, ali je oči izdaju. Po njenom ćete licu uvijek znati koliko je sati, kad pada kiša, a kad sija sunce ... U poslu je korektna - kad se radi, radi se, kad se zabušava, zabušava se. Jedino se ona usudi šeficu istjerati iz režije. Vesna, uz Gogu, vodi računa o higijeni naše kuće, no neće imati ništa protiv ako se Katel ili Beta dohvate pranja šalica.Rado sudjeluje u svemu, od programa do marketinga, pa i šire. Njenom oku i uhu ništa ne promakne. Brzo se snađe u svakoj situaciji. Ako treba sjest će i za mikrofon. Ni pjevanje joj nije strano. Tako se rješava stresa i pesimizma koji je obuzme s vremena na vrijeme. Najveći joj je grijeh što je eutanazirala Željinu biljku, a sve pod izgovorom da to čini iz humanih razloga. Još joj nije oprostio. Vesnin je moto: "Sreća je u malim stvarima!"

Gordana Crnoja

Kada bi se birao najljepši osmjeh, našoj bi Gogi malo tko mogao konkurirati. U tome se svi slažemo. Da je nema trebalo bi je izmisliti. Bez njene prve jutarnje kave (jer Goga uvijek dolazi prva) program sigurno ne bi počeo na vrijeme, Željo ne bi prozborio ni riječi, Katel bi ostao na galeriji, Vesna se ne bi imala kome požaliti, Beta bi zijevala do podneva, a šeficu ne bi prestala boljeti lijeva strana glave. Goga se ne brine samo o nama, njena su briga i svi naši klijenti. Nema te reklame koja nije prošla kroz njene ruke. Svadbene čestitke su joj uža specijalnost. U stanju je satima smišljati tekstove i birati glazbu samo da udovolji mladencima. Ali to nije sve .... ako je slučajno sretnete u gradu, ne prilazite ukoliko niste platili račun jer će vam sigurno uručiti opomenu. Takva je naša Goga, brine o svemu i to s osmjehom. Njen je moto: "Ne čini drugome ono što ne želiš da tebi čine!"

Dijana Lacić

E to je naša ŠEFICA. Tako je zovu gotovo svi koji su u ovoj kući radili od '97 na ovamo, pa čak i neki bivši direktori. Šefica je alfa i omega cijele priče, gvozdena lady , kako je Vesna zove. Pije šećer s kavom, a na njenom ćete stolu pronaći prljavih šalica još iz prošlog mandata. Zato su joj bilješke uredne do savršenstva jer ta žena ne vjeruje ni u šta što svojom rukom nije napisala. Njen glas u eteru obično najavljuje neku "ozbiljnu" temu, a jedna od dražih joj je proračun, pa nije teško pogoditi Dijanin moto: "Čist račun, duga ljubav!" Sve u svemu ... o šefici samo najbolje, ipak nam je najdraža dok je na godišnjem odmoru ....