Predstavljamo Vam našu malu, ali dobro uhodanu ekipu


Amer Kulenović

U narodu poznatiji kao Katel, drugi je od dvojice blaženih među ženama. Po rodnom listu najstariji je član našeg tima i zato ga uvijek šaljemo na sesije Jajačkog akademskog kluba da ga ne uhvati kriza srednjih godina .... Ipak je on naš jedini muški glas u eteru kojeg valja pažljivo čuvati. Katel raspolaže ogromnom količinom nepotrebnih informacija, a još uvijek nema vozačku dozvolu. Zbog njega ćemo definitivno morati uvesti noćni program jer mu dnevne šihte škode zdravlju i ljepoti. Nepopravljivi je skeptik, a u programu - što na umu, to na drumu. Iz priloženog vam je jasno da kosu nikad ne pere ....valjda zbog uroka. Njegov je moto: "Volim Platona, al' mi je istina draža!"

Elizabeta Jakešević

Ili jednostavno Beta, najmlađe je biće u našoj kući i zato ju Vesna ,kao prava Big mama, budno drži pod nadzorom. Da nije tako, podnevne bi Vijesti vjerojatno slušali u večernjem terminu. Ono po čemu se Beta razlikuje od svih nas je definitivno njena TORBA. Nema te bolesti za koju u Betinoj torbi nećete pronaći lijek, a tek kremice za svaki dio lica .... i najbolje opremljene ljekarne bi se posramile.To nikako ne znači da naša Betina ima ozbiljnijih zdravstvenih problema, ni slučajno ... za nju ništa nije problem, sve je "oki-doki" i što god joj kažete da uradi, sigurno će odlično uraditi, samo se ne zna kad će .... Optimizam je ono što je krasi i vjerojatno već možete naslutiti da je Betin moto: "Biće bolje!" Eh da, još nešto .... jedino Beta nikad ne pita kad će plaća, a jedini zadatak koji joj ni u ludilu nemojte povjeriti jeste kuhanje kave ... vjerujte nam na riječ, goru kavu niste probali!

Željko Jozić

Definitivno je najsporiji tonac kojeg ćete ikada sresti, što naravno ni u kojoj mjeri ne umanjuje kvalitetu našeg zvuka, samo malo ljuti šeficu. On je onaj prvi od dvojice blaženika u ovom, većinski ženskom kolektivu. Vrlo ga je teško riječima opisati, njega naprosto morate doživjeti, a ni to nije lako. Njegov glas nikada nećete čuti u eteru, u očima ćete teško primjetiti bilo kakvu promjenu raspoloženja ( Beta ga zove Poker face). Jedino mu je Ilko ( naš umirovljeni domar ) uvijek mogao izvući osmijeh na lice. Ali eto, Ilko nam je zbrisao, valjda zato da mu ne uništimo ostatak života, a šta bismo vam tek o njemu mogli ispričati .... O Želji nećemo više ni riječi jer on je, samo da se zna, bio protiv ovakvog načina predstavljanja. Željo o sebi ne dijeli informacije i zato je njegov moto: "Šuti i radi!"

Dijana Lacić

E to je naša ŠEFICA. Tako je zovu gotovo svi koji su u ovoj kući radili od '97 na ovamo, pa čak i neki bivši direktori. Šefica je alfa i omega cijele priče, gvozdena lady , kako je Vesna zove. Pije šećer s kavom, a na njenom ćete stolu pronaći prljavih šalica još iz prošlog mandata. Zato su joj bilješke uredne do savršenstva jer ta žena ne vjeruje ni u šta što svojom rukom nije napisala. Njen glas u eteru obično najavljuje neku "ozbiljnu" temu, a jedna od dražih joj je proračun, pa nije teško pogoditi Dijanin moto: "Čist račun, duga ljubav!" Sve u svemu ... o šefici samo najbolje, ipak nam je najdraža dok je na godišnjem odmoru ....